LOS Den HelderOverige

Elke dag info over mantelzorg

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum heeft een serie podcasts gemaakt. In elke aflevering staat een ander aspect van mantelzorg centraal. Denk aan cliëntondersteuning, mantelzorg en werk, respijtzorg, het persoonsgebonden budget en de Wmo. De podcasts worden vanaf maandag 6 september uitgezonden op LOS radio, elke werkdag na het nieuws van 12.00 uur.

LOS radio begint maandag met een gewijzigde programmering. Het lunchuur tussen 12.00 en 13.00 uur valt vrij en wordt op een later moment ingevuld met “een goed gesprek”, waarin steeds 1 gast een heel uur te gast is. De eerste weken (in elk geval gedurende de maanden september en oktober) zijn echter voor het Mantelzorgcentrum. De podcasts duren iets meer dan twintig minuten en zijn direct na het nieuws te beluisteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button