Den HelderSport

Jubileumfeest 75-jarig bestaan D.S.O.

Den Helder – Handbalvereniging D.S.O. staat op zaterdag 1 oktober 2022 stil bij het 75-jarig bestaan van de club. D.S.O. is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen Watervogels en WGW. Laatstgenoemde werd in 1947 opgericht, Watervogels zelfs al in 1931. De club nodigt leden en oud-leden van 18 jaar of ouder uit om mee te doen aan de festiviteiten.

De afkorting D.S.O. staat voor ‘Door Samenwerking Ontstaan’, verwijzende naar de fusie. De club heeft twee dames seniorenteams. Beide teams spelen op Recreanten niveau. Ook de jeugd is vertegenwoordigd bij D.S.O. Er wordt in de breedte sport gespeeld. De vereniging heeft momenteel een kleine 100 leden. Ook kent D.S.O. een groeiende groep beginnende handbalsters, die onder begeleiding al op hele jonge leeftijd trainen en leren.

Voor het jubileumfeest zijn 150 kaarten beschikbaar. Deze zijn te koop voor €5,- bij Speelgoed en Treinen aan de Marsdiepstraat 397a en bij Just Bricks Den Helder aan de Keizerstraat 55. Iedereen die een kaartje koopt krijgt de eerste twee consumpties gratis. Het feest vindt plaats op zaterdag 1 oktober in buurthuis Westend aan de Lijsterbesstraat 10-A. Het begint om 19.00 en eindigt om 23.30. Er is muziek van Jimmy Sea & Friends.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button