Den HelderJeugd

Scouting Jutters Willemsoord begint met nieuw seizoen

Den Helder – Het verenigingsleven begint na de zomerstop weer op gang te komen en dat geldt ook voor scoutingvereniging Jutters Willemsoord. Vanaf 17 september hervatten de activiteiten en kunnen leden weer verschillende activiteiten ondernemen.

De zomerstop betekende niet dat de scouts hebben stilgezeten. Alle leeftijdsgroepen hebben meegedaan aan zomerkampen door het hele land, van Anna Paulowna tot Baarn en Zeewolde. De activiteiten zijn allemaal georganiseerd door de vrijwilligers van de vereniging en ook voor het komende seizoen staan er veel dingen op het programma.

De scouts zoeken nog nieuwe leden. De Bevers, Welpen en Landscouts kun je vinden op de Scoutinguldemond aan de CG Geusstraat 59. De Waterscouts zijn tot het eerste weekend van november te vinden bij hun wachtschip, MS Poseidon, aan Het Nieuwe Werk 54. Geïnteresseerden mogen vier keer gratis komen kijken, meer informatie via de website.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button