Hollands KroonVideo

Veel streekproducten op Boerenversmarkt (video)

Slootdorp – De Boerenversmarkt bij de familie Munster aan de Wierweg trok weer enkele duizenden bezoekers. Tientallen boeren, tuinders en standhouder uit de buurt hadden hun producten uitgestald en dat betekent voor de bezoekers dat zij konden smullen van heel veel streekproducten.

Omdat de Boerenversmarkt een uitje is voor het hele gezin werd er uiteraard ook aandacht besteed aan de jeugd. Zo was er een springkussen, kon je knippen en kleuren en was er een kleine stal ingericht waar zij wat jong vee mochten aaien. Het geheim van de vele bezoekers zit volgens Sandra Munster in het feit dat de mensen nieuwsgierig zijn naar wat de boeren nu precies doen en verbouwen. De kans is zeer groot dat er volgend jaar weer een Boerenversmarkt wordt georganiseerd. Dit zal in augustus of september zijn en de locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button