Den HelderOverige

Walk & Talk in School 7

Advertentie:

Den Helder – Werkzoekenden kunnen op 14 september terecht in Bibliotheek School 7 voor een ‘koffiepauze voor werkzoekenden’. Tijdens de maandelijkse Walk & Talk kunnen mensen die op zoek zijn naar een baan samenkomen in de bieb voor een kop koffie, een wandeling en een gelegenheid om ideeën uit te wisselen.

Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en mensen die een andere carrière overwegen. Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier, onder het genot van een kopje koffie, andere werkzoekenden ontmoeten, netwerken, tips uitwisselen en ervaringen delen. Zo inspireren en motiveren ze elkaar en verlaat iedereen weer met energie en nieuwe ideeën de bibliotheek.

Walk & Talk is op iedere tweede woensdag van de maand vanaf 10:30 uur. Toegang is gratis, maar wel graag even aanmelden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button