Jeugd

Groentevriendjes vertellen peuters over hun superkrachten

Adverentie

Den Helder – Ouders zijn zaterdag 23 september van harte welkom om samen met hun peuter te komen proeven, voelen, aaien, plukken en ruiken in de moestuin van Stadskwekerij De Groene Stek. Doe samen de groente- en fruitbingo en de peuter leert tussen 10.00 en 11.30 uur alles over de ‘superkrachten’ van groente en fruit. Deelname is gratis.

Ga voor een gezellige ochtend naar De Groene stek, waar peuters (3- en 4-jarigen) hun ‘groentevriendjes’ ontmoeten. Die vertellen waarom groente en fruit eten zo goed is en welke superkrachten zij geven aan hun (nu nog kleine) lichaam.

Natuurlijk is het leuk om een vriend of vriendin mee te nemen, je ontmoet er andere ouders met hun peuter en onze voedingsexpert is aanwezig om eventuele vragen van ouders te beantwoorden. De JOGG-regisseur van Team Sportservice organiseert deze ochtend samen met VitaKidz en de Groene Stek.

Aanmelden
Ook met (klein)kind kennismaken met deze superkrachten? Mail naar jglasbergen@teamsportservice.nl, of bel 088 – 20 373 50. Locatie: De Groene Stek, Westoever 1, Den Helder. Aanmelden vóór 20 september.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button