Den HelderUitgaan

Open dag bij de brandweer en politie van Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De brandweer en politie van Den Helder slaan de handen ineen voor een open dag op zaterdag 30 september. Inwoners zijn van harte welkom om een kijkje te nemen.

Tijdens deze grote open dag werken verschillende hulpdiensten met elkaar samen. Zowel de brandweerkazerne als het politiebureau zijn opengesteld. Ook de ambulancemedewerkers, de Marechaussee en Reddingsbrigade zijn aanwezig. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in verschillende voertuigen en kijken naar verschillende demonstraties.

Verder is het mogelijk kennis te maken met de jeugdbrandweer en geeft Team Brand(Veilig) Leven tips waarmee burgers hun huis nog veiliger kunnen maken. Deze tips kunnen uiteraard ook weer gedeeld worden met familie, vrienden en buren.

Tijd
De open dag van de politie en brandweer vindt zaterdag 30 september plaats aan Bastiondreef 4 in Den Helder. Het duurt van 10:00 tot 16:00 uur.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button