Zeemacht

Nuttige overwinning voor Zeemacht

Adverentie

De zaalvoetballers van Zeemacht hebben in sporthal De Brug in Den Helder een benauwde 3-2 overwinning behaald tegen Marlene 2.

Door het verlies tegen Texel en een gelijkspel tegen Urk was een goed resultaat beslist noodzakelijk om een rol van betekenis te kunnen spelen in de eerste divisie A. Het begin was veelbelovend en door aanvoerder Melvin Damsma kwam de 1-0 op het scorebord. Door een vrije trap kwamen de bezoekers uit Heerhugowaard op gelijke hoogte, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft was de Helderse ploeg veel sterker, maar alleen Jordy Bos wist het doel te vinden. Als de kansen niet benut worden profiteert vaak de tegenstander en daardoor wist Marlene weer op gelijk hoogte te komen. Ingmar Waard was verantwoordelijk voor de bevrijdende 3-2 overwinning.

Texel
In dezelfde klasse speelde streekgenoot Texel met 2-2 gelijk tegen Zwolle en verloor Scagha met 4-3 van koploper Leekster Eagles. Volgende week speelt Zeemacht uit tegen Winsum en ontvangen Texel en Scagha respectievelijk ONR en Excelsior.

Het tweede team van Zeemacht verloor ook de derde wedstrijd met 2-7 tegen Nieuweboer in de hoofdklasse A. In de 1e klasse won de Helderse ploeg JVC met 4-1 van Texel 3 en Pellor met 10-5 van Scagha 2.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button