Hollands Kroon

VIStival maakt drie verenigingen blij

Advertentie:

De organisatie van het VIStival uit Den Oever had ook dit jaar weer wat geld overgehouden en dat werd vrijdagavond in café Tante Pietje uitgereikt aan een drietal instellingen.

Stichting Wieringer Skuutje kreeg € 250,-, Sinterklaascomité werd ook verblijdt met € 250,- en de pas opgerichte stichting de Kapel kon € 500,- op de rekening bijschrijven. Er was nog een bedrag over en dit wordt gebruikt om bij de ingegraven coupuredeuren, aan de Havenweg, onder meer een bankje te plaatsen.

De basisscholen krijgen ook de kans een prijs te winnen en daarvoor moeten ze een vlog over de visserij inleveren. Houd in november de facebook van het VIStival in de gaten, want hier komen de spelregels te staan.

Het jaarlijkse VIStival was ook dit jaar weer zeer goed geslaagd. De organisatie had nog wat bedenkingen wat betreft de vernieuwing van de dijk, om de kramen goed over de haven te verdelen, maar alles verliep prima en de opstelling was goed verdeeld. Het VIStival wordt volgend jaar gehouden op zaterdag 18 juli.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button