Uitgaan

Maurits Fondse komt naar Winkel

Hollands Kroon – Zanger, pianist en liedjesschrijver Maurits Fondse is groot bewonderaar van Billy Joel. In zijn voorstelling “The Story of Billy Joel” speelt hij bekende en minder bekende nummers uit het oeuvre van Joel en vertelt hij over zijn leven. Iman Spaargaren begeleidt hem op saxofoon en klarinet.

Op 18 oktober komt hij naar Winkel voor een optreden. Het concert begint om 20:00 uur en de kosten zijn 13 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op de website. Hier kunnen de kaarten worden gereserveerd.

Kaarten kopen
In verband met de Covid-19 richtlijnen is de kaartverkoop anders dan gebruikelijk. Bij de bekende voorverkoopadressen kunnen helaas geen kaarten meer gekocht worden, evenmin als aan de zaal. De stichting werkt nu met een entreelijst die bij binnenkomst zal worden gecontroleerd. Wanneer er via de website kaarten worden gekocht komt deze persoon automatisch op deze lijst. Kaarten zijn ook telefonisch te bestellend via 0224-54 21 19.

De zaal is open vanaf 19.00 uur zodat iedereen veilig binnen kan komen. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de garderobe. Wel hoopt de stichting de gasten te kunnen verrassen met een gratis glaasje wijn of fris tijdens de pauze, maar dit is in verband met de Covid-19 richtlijnen nog niet zeker.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button