Hollands Kroon

Hoge energieprijzen zorgen voor veel vragen bij het Duurzaam Bouwloket

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon reist met een mobiele showroom langs de diverse kernen om informatie te geven over energiebesparing. De hoge energieprijzen van de laatste periode zorgen voor extra drukte. Veel inwoners zitten met vragen over hun energieverbruik en hoe ze die omlaag kunnen krijgen.

Ferdinand Pronk van Team Duurzaamheid van de gemeente Hollands Kroon: “Sinds de stijging van de energieprijzen komen er twee keer zoveel mensen bij ons langs. We krijgen veel vragen over het gebruik van warmtepompen maar ook over zonnepanelen. We kunnen alles vertellen over hoe je energie kunt besparen.”

Ook de komende weken is het mogelijk een bezoek te brengen aan de Mobiele Showroom van het Duurzaam Bouwloket. Er zijn isolatiematerialen te bekijken, zoals speciale isolatiekorrels. Ook worden tips gegeven over de meest slimme manier om een huis te isoleren. Kom langs en hoor meteen welke subsidies en (goedkope) leningen er zijn.

Hieronder een overzicht met de locaties waar het Duurzaam Bouwloket nog langskomt.

Mobiele Showroom Duurzaam Bouwloket

Datum Plaats Locatie Tijd
Woensdag 5 okt Hippolytushoef Kerkplein 10.00 – 16.00 uur
Woensdag 12 okt Middenmeer Brugstraat 10.00 – 12.30 uur
Woensdag 12 okt Slootdorp John Elfring, Brink 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 19 okt Winkel/Niedorp Winkelcentrum Trambaan 10.00 – 16.00 uur
Woensdag 26 okt ’t Veld P Kerk Rijdersstraat 10.00 – 16.00 uur
Woensdag 2 nov Den Oever Dekamarkt – Havenweg 10.00 – 16.00 uur
Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button