Den Helder

Oktober is woonmaand in de Den Helder Experience Store

Den Helder – Het in woonmaand in de Den Helder Experience Store van CityMarketing. Aankomende zaterdag zijn er twee gratis spreekuren in de belevingswinkel aan de Spoorstraat.

Van 11:00 uur tot 13:00 uur is de brandweer en brandpreventie vanuit de gemeente Den Helder aanwezig om vragen te beantwoorden over brandveilig wonen. Rookmelders, vluchtroutes, brandblussers, opladen van apparaten en hoe afspraken te maken over veilig wonen. Alle vragen kunnen gesteld worden. Tussen 13:00 uur en 15:00 uur is notaris Arnold Verhoeks aanwezig om vragen te beantwoorden over alles wat komt kijken bij het werk van een notaris bij het aankopen en verkopen van een woning.

Op 15 en 22 oktober zijn er ook speciale woondagen in de Experience Store. Het volledige programma is te vinden op www.denhelder.online.

Nieuwbouw
Op 20 oktober om 19:30 uur is er ook een speciale presentatie van Ronald de Boer van Woningstichting Den Helder over de nieuwbouwprojecten in Den Helder. Aanmelden kan gratis door een mail te sturen naar info@citymarketingdenhelder.nl onder vermelding van ‘Presentatie Ronald de Boer’.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button