Uitgaan

Michaelskerk organiseert kerstnachtviering ‘Midden in de winternacht’

Advertentie:

Oosterland – De Michaelskerk vormt zondag 24 december het podium van de kerstnachtviering ‘Midden in de winternacht’. Op deze avond boordevol traditionele kerstliedjes neemt de organisatie het publiek mee naar een kerstavond aan de keukentafel bij de familie van Nazareth.

“De verhalen en liedjes van deze avond zijn ons ingefluisterd door velen”, schrijft de werkgroep. “Misschien wordt jouw verhaal ook wel verteld!” De viering vindt 24 december van 20:00 tot 22:00 uur plaats. Kaarten zijn zaterdag 9 december om 16:00 uur voor € 10 per stuk te koop in de Michaelskerk. Mochten er daarna nog kaarten verkrijgbaar zijn, dan komen deze online beschikbaar op www.zininoosterland.nl.

Ook op tweede kerstdag is de Michaelskerk geopend. De kerk opent haar deuren tussen 12:00 en 15:00 uur voor ‘de zoete kerstinval’. De organisatie regelt muziek, soep, spelletjes, drinken, gezelligheid en warmte. Het staat bezoekers vrij om zelf ook wat lekkers mee te nemen. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Iedereen is welkom en het kost niks. Aanmelden kan via ziyouoosterland@outlook.com. De Michaelskerk is gevestigd aan Kerkweg 22 in Oosterland.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button