112

Hardleerse ex aangehouden voor stalking

Advertentie:

De politie van Den Helder heeft een hardleerse ex aangehouden voor stalking.

Een 38-jarige man was dit weekend zijn ex gevolgd naar huis, wat zij niet wilde. De afgelopen dagen had de politie al meerdere meldingen gehad dat hij toch in de straat was, waarbij agenten hem ook al enkele keren aantroffen en hebben aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De man heeft geen binding met Den Helder en is hier alleen maar voor zijn ex. Dit keer werd hij de straat uitgestuurd. “Niet veel later zagen wij hem bonzen op de ramen van de woning, waarop wij hem hebben aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.”

Nadat de man de volgende ochtend het bureau had verlaten, kwam even later de melding dat hij weer in de achtertuin van de woning stond. Agenten hebben hem nu ter zake stalking aangehouden. De afgelopen week kwamen acht meldingen binnen dat hij zijn ex lastig viel en rondom haar woning en in haar tuin stond.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

1 reactie

  1. Ben die man en geen binding heb ’n kind, ma. Jullie hele aan houding klopte niet wordt vervolg

Wellicht ook interessant

Back to top button