112

Kort politienieuws

Advertentie:

De politie van Den Helder heeft via Facebook een lijst van incidenten gemeld, waarmee zij de afgelopen druk was. Een kleine selectie:

Op de Elzenstraat reed zondag een vrouw tegen geparkeerde voertuigen aan. Door de laagstaande zon was zij verblind en ontstond er blikschade. Middels de verzekering zal het geheel worden afgehandeld.

Een 47-jarige man had zaterdag, samen met zijn vrouw, iets te veel gedronken toen hij al fietsend op de Middenweg aan het slingeren was en hierbij een scooter over het hoofd zag. Hij kwam ten val en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij een melding van geluidsoverlast op de Kruiszwin hoorden agenten de muziek al luid toen zij buiten voor de woning stonden. Toen zij de bewoner aanspraken op zijn gedrag, benoemde hij de nodige ziektes en zette zijn geluid nog harder. De man werd even apart genomen om af te koelen en kreeg vervolgens een proces-verbaal voor geluidsoverlast.

Een 19-jarige man was zaterdag op Willemsoord behoorlijk dronken. Toen agenten hem wegstuurden begon hij te schreeuwen, goederen om te gooien en tegen spullen van andere te schoppen. Hij is aangehouden voor openbare dronkenschap en mocht zijn roes uitslapen op het bureau, welke hij een dag later mocht verlaten met een proces-verbaal.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button