Hollands Kroon

Minderjarige verdachte aanranding blijft in de cel

Adverentie

Het voorarrest van de minderjarige jongen die op 17 oktober werd aangehouden voor de mishandeling en aanranding van een 17-jarig meisje uit Wervershoof, wordt met dertig dagen verlengd. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) bevestigd aan NH Nieuws.

De 15-jarige jongen uit Medemblik blijft vastzitten op verdenking van poging tot verkrachting/aanranding. Hij werd aangehouden op 17 oktober en zit sindsdien vast. In de nacht van 19 augustus werd een 17-jarige meisje aan de Oudendijk in Wervershoof van haar fiets geschopt, mishandeld en aangerand. Zij was op weg naar haar huis in Medemblik, nadat ze naar de kermis was geweest met een vriendin.

Opvallend is dat de jongen helemaal in het wit gekleed was. Na de uitzending van Opsporing Verzocht kwamen meerdere tips binnen. Hierdoor kwam de recherche de verdachte op het spoor en kon hij worden aangehouden.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button