Sport

Schaatsplank trainingen in Westerland

Voor de recreatieve en sportieve schaatsers start Sport Nu Westerland op 22 en 23 november weer een aantal series van vijf Schaatsplank Trainingen. Bij deze trainingen wordt ingegaan op de techniek van de afzet, wat belangrijk is voor meer snelheid bij het schaatsen. Verder wordt gewerkt aan het soepel en sterk maken van de spieren. Het verbetert evenwicht en wendbaarheid en er wordt gewerkt aan de opbouw van een goede conditie.

Een goede balans en een goede houding is van groot belang bij het schaatsen, daarom worden deze trainingen deels uitgevoerd voor grote spiegels. Zo kunnen de deelnemers zelf de houding in de gaten houden en corrigeren voor een optimaal resultaat. Er wordt met twee personen om en om getraind op de schaatsplank.

De groepstrainingen worden gegeven op vrijdagavond en zaterdagochtend vanaf 22 november. Privétrainingen zijn in overleg ook mogelijk.

Meer informatie en het inschrijfformulier op www.sport-nu.nl/schaatsen-en-skeeleren
Contactgegevens en trainingslocatie: Sport Nu Westerland, Westerlanderweg 160, 1778 KP Westerland. Telefoon: 0227-724501/06-53730319.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close