Den HelderUitgaan

Kersteditie Seniorenmiddag geschrapt

Den Helder – De halfjaarlijkse Seniorenmiddag, in de schouwburg van Den Helder, gaat ook in december niet door. De kersteditie komt te vervallen en dat heeft uiteraard te maken met de maatregelen rond corona. Ook de voorjaarseditie kon eerder dit jaar al niet doorgaan.

Het bestuur van de bij honderden 65-plussers populaire middag hoopt in elk geval op woensdag 14 april van het komende jaar weer de Seniorenmiddag te kunnen organiseren. Ook wordt inmiddels gezocht naar opvolging voor de bestuursleden, want die raken langzamerhand toch ook op leeftijd en bij de organisatie komt best veel kijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button