112

Auto total loss na aanrijding met tractor in ‘t Veld

‘t Veld – De hulpdiensten werden vrijdagavond rond 18.00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Hartweg in ‘t Veld. Op deze weg zou volgens de politie een aanrijding hebben plaats gevonden tussen een automobilist en een tractor.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Door de aanrijding ontstond forse schade aan de auto, die hierdoor total loss is geraakt. Ondanks de hevige schade raakte er uiteindelijk niemand gewond bij het ongeluk. Door het incident was de Hartweg bijna een uur lang afgesloten door de politie, waardoor er flinke rijen met wachtende auto’s ontstonden.

Een berger heeft de auto geborgen. De weg waar het ongeval plaatsvond was spekglad door grote hoeveelheden modder op het wegdek. Een boer is te hulp geschoten met zijn tractor en heeft langere tijd het wegdek schoon proberen te spuiten om een veiligere situatie te creëren voor het autoverkeer ter plaatse.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button