Den HelderUitgaan

IJsbaan Beatrixstraat opent op 11 december

Den Helder – De IJsbaan op de kop van de Beatrixstraat wordt zaterdag 11 december weer feestelijk geopend. Ook dit jaar hoopt de organisatie weer op de geweldige bezoekersaantallen van eerdere jaren. De toegangskaarten zijn ook dit jaar tevens geldig als entreekaartje voor het Marinemuseum.

Zoals ieder jaar kunnen de scholen de eerste twee weken onder schooltijd gebruik maken van de ijsbaan. Daarna is het kerstvakantie en kan iedereen lekker de hele dag schaatsen. Ook aan de kleintjes is gedacht, met dit jaar extra veel schaatsen in de kleine maatjes en schaatshulpen in de vorm van zeehonden.

Team Sportservice organiseert ook dit jaar weer activiteiten op de ijsbaan en Regio Noordkop is naar verwachting ook enkele dagen met live radio aanwezig. De ijsbaan wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van IJstijd. Het bestuur is ook dankbaar dat de Lions zich wederom willen inzetten voor het bemannen van de kassa, want zonder vrijwilligers geen ijsbaan.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of op Instagram.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button