GR2022DH

Pieter Kos lijsttrekker Stadspartij Den Helder

Den Helder – Pieter Kos is door de leden verkozen tot lijsttrekker van de Stadspartij Den Helder. Dat heeft de partij vrijdag bekendgemaakt.

Kos is natuurlijk geen onbekende in de Helderse politiek. Sinds 2014 is hij wethouder. Afgelopen jaren heeft hij zich met succes bezig gehouden met de verbetering van het onderwijs in Den Helder. Betere samenwerking, maar ook projecten als TekPark en de terugkeer van het HBO onderwijs in de Helderse kenniswerkplaatsen. Daarnaast is het gelukt om voor het eerst in decennia onder het landelijk gemiddelde te komen qua aantal mensen met een uitkering. Door creatieve samenwerking met bedrijfsleven en het onderwijs en door echt te investeren in mensen.

Vanuit bestuurlijke vernieuwing is door Pieter het platform ingesprek.denhelder gestart. Een plek waar inmiddels 1300 inwoners mee kunnen praten over de toekomst van onze gemeente.

Trots
De Stadspartij meldt er trots op te zijn dat zij met Pieter Kos al jaren een van de meest toegankelijke en zichtbare wethouders levert. “Mede dankzij Pieter gaat het steeds beter met onze stad, maar er is nog genoeg te doen en gelukkig is Pieter bereid om in maart 2022 onze lijst aan te voeren en verder te bouwen aan onze mooie stad.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button