Hollands KroonNieuws

Snertpakketten voor vrijwilligers Present

Adverentie

Middenmeer – Wat is lekkerder dan om deze tijd een mooi pakket te krijgen met daarin alle ingrediënten, zoals verse groente en ambachtelijke rookworst, om lekkere snert te maken?

Alle 25 vrijwilligers van ‘Het Boetje van Present’ in Middenmeer kregen deze aangeboden door Maarten Kikkert en Titia Lont.

Maarten is bij veel mensen bekend als de boer op het hoogste punt van Westerland en hier verkoopt hij zijn lokale producten zoals aardappelen, groente en vlees van eigen vee.

Titia Lont heeft sinds 2013 een eigen bedrijf ‘coaching voor bestuurders’. Zij begeleidt wethouders, gedeputeerden en Kamerleden die op zoek zijn naar een andere uitdaging.

“Ik steun graag een aantal goede doelen, waaronder Stichting Present Hollands Kroon. Met een grote groep vrijwilligers ondersteunen zij bewoners met diverse praktische hulpvragen. Omzien naar elkaar vind ik super belangrijk, ook buiten de reguliere instanties. In die zin ben ik graag geluksmakelaar, voor mijn deelnemers, maar ook voor een aantal maatschappelijke organisaties zoals Present”.

De pakketten werden dankbaar in ontvangst genomen door coördinator Monique de Vries.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button