Zeemacht

Zeemacht niet verder in bekertoernooi

Adverentie

Den Helder – De mannen van Zeemacht verloren vrijdagavond in de zaal de bekerwedstrijd tegen Hovocubo met 3-7. Het team van trainer Ivar Waard ging strijdend ten onder tegen de meervoudig landskampioen.

Moeilijk
De thuisclub wist van te voren dat het moeilijk zou worden om te winnen. In de openingsfase ging het goed al kon de tegenstander wel op voorsprong komen. Door Mike Zomerdijk werd het echte gelijk. Door Van der Eng werd het zelfs 2-1. Daarna ging de tegenstander goed met de kansen om en liep uit naar 2-7. In de slotfase kon Aron Swart nog voor de thuisploeg scoren.

Een treffer verschil
Moet Zeemacht nu treuren, uit de beker en in de competitie matige resultaten. Absoluut niet, het spel tegen Hovocubo was lange tijd zeker niet slecht. En in de competitie werd er liefst vier keer met maar een treffer verschil verloren. Met iets meer geluk was de overwinning naar het team van Waard gegaan. En zeker de laatste weken is het spel in de zaal beter geworden. Zeemacht moet het hoofd koel houden en dan worden de resultaten de komende weken ongetwijfeld weer beter.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button