Hollands Kroon

Informatieavond over ontwerp centrumgebied Breezand

Halverwege 2020 worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het zuidelijke deel van de Zandvaart (westzijde) en Burgemeester Lovinkstraat in Breezand. Beide wegen komen samen in het centrum en zijn de belangrijkste verkeersroutes van het dorp.

Een ingenieursbureau heeft een ontwerp gemaakt voor de inrichting hiervan, waarbij ruimte is voor suggesties van de omgeving. Daarom organiseert de gemeente een inloopmiddag- en avond op woensdag 18 december 2019. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig.

Inloopmiddag en -avond in Bloemenlust
Op 18 december kunnen belangstellenden tussen 16.00 uur en 20.00 uur binnenlopen in Bloemenlust in Breezand en de meest recente tekeningen inzien. Voor de Zandvaart, Burgemeester Lovinkstraat en het plein/park zijn de ontwerptekeningen aanwezig. Medewerkers van de gemeente Hollands Kroon staan de bezoekers tijdens deze inloopmiddag/ avond graag te woord om vragen te beantwoorden ensuggesties te noteren.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button