Den HelderZakelijk

Mega Kerstboom bij McDonald’s Den Helder

Advertentie:

Kerst bij McDonald’s begint dit jaar al heel vroeg. Sinds donderdag 5 december staat voor de ingang van McDonald’s restaurant Den Helder McDrive een mega kerstboom, van maar liefst zes meter breed, twaalf meter hoog en 50.000 led lampjes.

Deze mega kerstboom is geen gewone kerstboom, maar een echte McDonald’s Kerstboom. Om het restaurant te bereiken lopen bezoekers eerst onderdoor deze mega kerstboom met gouden bogen om vervolgens het restaurant naar binnen te gaan.

“Het idee om deze mega kerstbomen neer te zetten bij aantal van mijn restaurants hangt al een tijdje in de lucht. Na een jaar van voorbereidingen is het dan vandaag gelukt om deze unieke kerstboom ook te mogen ontsteken in Den Helder, nadat ik vorige week al een vergelijkbare kerstboom en kerstbal in Alkmaar mocht ontsteken”, vertelt franchisenemer Richard Pach van zeven McDonald’s restaurants in Noord-Holland.

De hele maand december staat bij McDonald’s Den Helder in het teken van “Kerst bij McDonald’s”. Maak een foto van de kerstboom in het restaurant. Plaats de gemaakte foto onder het Facebookbericht op McDonaldsDenHelder Facebook-pagina en maak elke week kans op gratis McDonald’s producten.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button