JeugdSport

Table Stars bij Tafeltennis Vereniging Noordkop

Advertentie:

Tafeltennisvereniging Noordkop nodigde woensdagmiddag basisschoolleerlingen uit voor een proefles tafeltennis. Er kwamen negen kinderen om deze clinic bij te wonen en met vier trainers kon er lekker getraind worden. In het ruime uur kwamen verschillende basisvaardigheden van deze snelle sport aan de orde en mochten ze zelfs nog even tegen een heuse robot spelen. Gemist? Op 11 en 18 december kunnen kinderen nogmaals meedoen, natuurlijk wel even opgeven!

Pittige warming up voor de deelnemers (DHfoto)

Complete training
De middag begon met een stevige warming up waar de kinderen hun kunsten mochten laten zien op de horizontale touwtrap. Het programma bestond uit verschillende balansoefeningen met bal en batje. Daarna kwamen de forehand en backhand aan de orde en werd zelfs of de service flink geoefend. De vereniging beschikt over een tafeltennisrobot en daar mochten de leerlingen ook even tegen sparren. En na afloop? Lekkere warme chocolademelk met pepernoten aan de bar.

Eredivisie
Een van de drijvende krachten achter de vereniging is Ani Gogorita. Zij speelt al jaren op het hoogste niveau tafeltennis in Nederland en is met haar team al verschillende keren Nederlands Kampioen geworden. “We willen graag weer een groep starten met de jongste jeugd, vandaar dat we met dit initiatief hopen kinderen warm te maken voor deze stoere en snelle sport”, aldus een enthousiaste Gogorita.

Meedoen aan de proeflessen op 11 en 18 december kost €2,50 per keer. Sportkleding en binnensportschoenen aan en je kan zo meedoen, alle andere materialen zijn aanwezig.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button