Den Helder

Ziekenhuis wijzigt ingang

Advertentie:

Den Helder – Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder neemt dinsdag 20 juni het spoedplein in gebruik. Daarmee wijzigt ook de toegang tot het ziekenhuis voor patiënten en bezoekers.

Met ingang van maandag 19 juni is de huidige poli-ingang alleen nog toegankelijk voor spoedpatiënten. Patiënten en bezoekers van de andere afdelingen (poli, verpleegafdeling, lab, etc.) zijn welkom via de hoofdingang of de ingang Timorlaan. Om de patiënten en bezoekers veilig vanaf het parkeerterrein naar de hoofdingang te begeleiden, wordt er vanaf het parkeerterrein naar de hoofdingang een wandelpad gemaakt. Ook wordt bij de huidige poli-ingang extra parkeergelegenheid gerealiseerd voor Kiss and ride en komen er extra rolstoelvoorzieningen op het terrein.

De huidige poli-ingang wordt de ingang spoedplein. Hiermee krijgen spoed patiënten een eigen entree (voor de huisartsenspoedpost HKN en SEH van Noordwest). Patiënten voor het spoedplein kunnen zich melden bij de intercom bij de entree van het spoedplein.

Door deze wijziging worden de verschillende patiëntenstromen binnen het ziekenhuis gescheiden. Daarnaast kan Noordwest de veiligheid voor patiënten en medewerkers voor nu en in de toekomst beter borgen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

3 reacties

  1. Spoedpatienten moeten zich melden via een intercom. Hoe onpersoonlijk wil je het hebben…. Het zal de vooruitgang wel zijn.

  2. Wat dacht je van de herfst en winter als het stormt en regent? Dan moet je voor een dokter’s afspraak op de poli van het parkeerterrein naar de hoofd ingang.

  3. En hoe gaat het dan met invalide parkeerplaatsen?is nu te belopen naar de hoofdingang

Wellicht ook interessant

Back to top button