Hollands KroonRegio Noordkop

Beursvloer Hollands Kroon via de livestream

Hollands Kroon – Facebook herinnert aan gebeurtenissen uit het verleden. Zo kwam er een post voorbij van de succesvolle Beursvloer Hollands Kroon in november 2019. Precies een jaar geleden. Aankomend jaar zal de Beursvloer heel anders verlopen.

Helaas kan de Beursvloer dit jaar fysiek niet doorgaan. Daarom organiseert de Hollandse Kroonse Uitdaging de Beursvloer op 3 februari 2021 middels een livestream, verzorgd door mediapartner Regio Noordkop, vanaf RSG Wiringherlant in Wieringerwerf.

Het evenement wordt samen met Koen Franke en Justin de Weert in de steigers gezet. Deze zesdejaars VWO-ers maken er hun profielwerkstuk van. Verenigingen en stichtingen met een hulpvraag en bedrijven welke kunnen en willen helpen, kunnen zich nu al aanmelden via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button