SchagenZakelijk

Haantje de voorste pakt deze kerst uit met kalkoen

Schagen – Stilzitten is geen optie voor het team van cateringbedrijf Haantje de voorste uit Schagerbrug. Liever zetten zij de schouders eronder. Ze zijn er dan ook klaar om de maand december groots uit te pakken met kalkoen, kerstbuffetten en cadeautjes van de zaak.

“De afgelopen periode was een bijzondere tijd waarin hoop en vrees elkaar afwisselden. Van een cateringbedrijf met tientallen medewerkers en een propvolle agenda gingen we naar nagenoeg niets. Stilzitten is echter nooit een optie geweest en achter de schermen zijn we dan ook volop doorgegaan. Zo is de website aangepakt en hebben we dat wat wel kan op een rij gezet”, vertelt eigenaar Coos de Wit.

“Zo hebben we een aantal nieuwe productlijnen opgezet voor dit moment. Productlijnen die stap voor stap, bij elke verdere versoepeling van de maatregelen, uit te breiden zijn naar groter en meer. Zo bieden wij nu een uniek online bestelsysteem aan, waarbij gasten zelf hun buffet kunnen samenstellen. Bij elke bestelling geven wij giftcards voor de nieuwste films cadeau. Genieten van het buffet en de nieuwste films met het hele gezin”, gaat Coos verder.

Kalkoen op maat
Ook is een aantal producten speciaal ontwikkeld voor de Kerst. “Bij kerst hoort kalkoen en dan wel een echte, biologische kalkoen en gewoon de lekkerste. Op de vernieuwde website kan iedereen de eigen kalkoen kiezen en samenstellen. De grootte, het gewicht, de vulling, we hebben keuze genoeg. Kom je er niet helemaal uit? Ik vind niets leuker dan telefonisch of per mail iemand te voorzien van advies op maat zodat de kalkoen precies de goede smaak heeft.”

Het jaar 2020 zou het jaar van Haantje de voorste worden met onder meer een grootse viering van het dertigjarig jubileum. Door de komst van corona kan dit niet groots gevierd worden. Daarom geven ze bij elke bestelling een cadeau. Bestellen kan via haantjedevoorste.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button