Hollands KroonUitgaan

Bigband ‘Frankie Goes To’ speelt in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – Bigband ‘Frankie Goes To’ speelt op zondag 11 december in de Keesschuur in Anna Paulowna. Het concert begint om 14.00 uur in de middag en de toegang is gratis.

‘Frankie’ ging in 2004 van start, toen nog onder de vlag van Muziekvereniging Winnubst in Den Helder. Het orkest bestaat uit een kleine 20 personen. De basis wordt gevormd door een 4-koppige ritmesectie en een blazerssectie met 6 saxen, 4 trompetten en 4 trombones. Het geheel staat onder leiding van Frank van Gemert, die ook zo nu en dan een solo op zijn trombone weggeeft.

“We willen geen dertien-in-een-dozijn bigband zijn, die alleen kalme swingende muziek speelt. Er wordt vooral veel uitdagende, spannende en verrassende muziek gemaakt. Het wordt een prima middag om de feestdagen in te luiden”, aldus de organisatie. De Keesschuur bevindt zich aan de Middenweg 9b in Anna Paulowna. Bezoekers worden verzocht om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 minuten loopafstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button