Hollands KroonJeugdVideo

Camerabewaking bij speeltuin Helderse Buurt (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Aan de Heldersestraat in Hippolytushoef ligt sinds 1952 een volledig omheinde speeltuin met een oppervlakte van 1250 vierkante meter. In de speeltuin bevinden zich naast de grote klimtoren verschillende andere attributen. Voor de kinderen een waar paradijs maar buiten de openingstijden gebeuren er dingen die absoluut niet door de beugel kunnen.

Kapotte bierflesjes, uitwerpselen, vernielingen en met als dieptepunt een stuk ijzerdraad tussen twee speeltoestellen in. Sinds deze voorvallen is besloten om in eerste instantie dummy camera’s op te hangen. Dit is gebeurd door bemiddeling van de Hollandse Kroonse Uitdaging en René Veenstra van Rinus Security.

Deze match kreeg nu een overtreffende trap door de plaatsing van meerdere werkende camera’s. Inclusief een registratiesysteem met monitor die de beelden vastlegt en dat van afstand te bekijken is. Om iedereen duidelijk te maken dat er camerabeveiliging is, zijn er duidelijke borden geplaatst.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button