Den HelderJeugdUitgaan

IJsbaan Beatrixstraat opent 10 december

Den Helder – Er kan weer bijna geschaatst worden in Den Helder. Op zaterdag 10 december opent de ijsbaan in de Beatrixstraat haar deuren, 8 januari is de laatste dag dat er geschaatst kan worden. De ijsbaan is verlicht, overdekt en voorzien van muziek en er is een horecagelegenheid.

Er zijn schaatsen in diverse maten te huur, dus plezier voor jong en oud. Zelf schaatsen meenemen mag ook, maar noren zijn voor de veiligheid niet toegestaan. Voor de beginnende schaatsers zijn er hulpmiddelen. Voor als het toch misgaat is er een EHBO hulppost ingericht. Omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn handschoenen op de ijsbaan verplicht.

Meer informatie over de activiteiten, openingstijden, prijzen en acties, staat op de website: www.ijsbaanbeatrixstraat.nl en op Facebook: https://www.facebook.com/ijsbaanbeatrixstraat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button