Hollands KroonUitgaan

Kerstband Starlights treedt op in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – De gelegenheidsband Starlights, die alleen rond de kerstdagen optredens verzorgt, treedt op 13 december op in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De band belooft een gezellige, laagdrempelige avond met kerstmuziek voor iedereen.

De concerten van Starlights zijn gratis te bezoeken op allerlei toegankelijke locaties zoals zorgcentra, bibliotheken en ziekenhuizen. “Iedereen kan warmte en muziek kan gebruiken in de donkere dagen”, aldus de band.

Het concert in de Cultuurschuur start om 19:30. Iedereen mag zonder te reserveren gewoon de theaterzaal binnenlopen om te genieten van de muziek, de koffie of de glühwein en de gezelligheid. De vrijwilligers van de Cultuurschuur staan klaar om de gasten te verwelkomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button