Den HelderUitgaan

Tweede WinterZondag bij de Nollen

Advertentie:

Den Helder – De tweede WinterZondag van het Nollenproject is op 18 december. Er is livemuziek van het Keltisch ensemble van Triade. De Nollen is van 12.00 tot 19.00 uur geopend met om 13.00 en 15.00 uur een rondleiding door het winterse kunstlandschap.

Na terugkomst van de mooie frisse wandeling over de Nollen kunnen bezoekers zich opwarmen bij de open haard onder het genot van een drankje, verschillende borrelhapjes en huisgemaakte soep. Vanaf 14.30 uur treedt het Keltisch Ensemble, onder leiding van Loes Bakker op.

De bezetting is in de loop van de jaren regelmatig gewisseld van samenstelling en het repertoire wordt doorgaans gekozen uit streken waar muziek met Keltische roots aanwezig is: “Geniet van een stevige march, een romantische wals of een wervelende set van reels, of word gehypnotiseerd door een Bretonse dans of een melancholische oosterse klezmer-melodie”, aldus de organisatie.

Reserveren voor de rondleiding kan via info@projectdenollen.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button