Den HelderJeugdUitgaan

Volop activiteiten tijdens Kerstbraderie in de Marsdiepstraat

Advertentie:

Den Helder – De winkeliers uit de Marsdiepstraat in Nieuw Den Helder organiseren op 14 december een kerstbraderie. Behalve de vaste handelaren van de weekmarkt zullen zo’n dertig kramen de Marsdiepstraat opsieren. Er is van alles met het thema Kerst te koop.

“December is absoluut dé feestmaand van het jaar. Ook in Nieuw Den Helder zijn de winkeliers van de Marsdiepstraat er helemaal klaar voor”, aldus de organisator. De straat en het plein komen bomvol kraampjes te staan. Ook zijn er springkussens, een nostalgische draaimolen, een muzikale Kerstman en een ballonkunstenaar. Dat zorgt ervoor dat ook de jeugd zich kan vermaken.

Uiteraard ontbreken de lekkere hapjes niet. De Braderie begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Er is nog ruimte om op de markt te staan. Particulieren en handelaren die dit graag willen kunnen een inschrijfformulier ophalen bij MD Speelgoed en Treinen, of inschrijven via www.flipkosmarkten.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button