Hollands Kroon

Woningen boven winkels aan het Omtaplein in Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – De gemeente Hollands Kroon heeft een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van woningen boven de winkels aan het Omtaplein in Wieringerwerf. Het gaat om zes appartementen.

Op de locatie is onder andere het Univé kantoor gevestigd en de fietsenwinkel Fietsenstunt. De aanvrager voor de bouw van de zes appartementen is het bedrijf Jawice Beheer uit Wervershoof. De architect die de ontwerpen heeft gemaakt is het Amsterdamse Valtos Architecten.

Uit de bouwtekeningen is op te maken dat het gaat om vier appartementen van ongeveer vijftig vierkante meter met één slaapkamer en twee grotere appartementen van ongeveer zestig vierkante meter met twee slaapkamers. Er komt één gezamenlijke trap naar de begane grond en een aantal looppaden op het dak.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button