Uitgaan

Concert Erasmus Trio in Winkel

Advertentie:

Winkel – Het Erasmus Trio geeft zondag 19 januari een concert “Dansen van de wereld” in de Lucaskerk te Winkel.

Het Erasmus Trio bestaat uit de pianist Thomas Herrmann, de violiste Vera Laporeva en de celliste Xiaojia Xu (SjawDja Sju). Kenmerkend voor het trio zijn een warme, ronde klank, een energieke speelstijl en een breed repertoire. Zij zijn naast werken uit de klassiek-romantische periode ook zeer geïnteresseerd in hedendaagse muziek. In het programma “Dansen van de Wereld” spelen zij onder andere werken van Piazzolla, Tchaikovsky en Dvorak.

Het concert begint om 20.00 uur. Prijs €12,-. Meer informatie over het concert en reserveren op www.culturelestichtingniedorp.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19. De Lucaskerk is aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslissers kunnen gewoon naar de kerk komen, er kunnen vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te beleven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button