Hollands Kroon

Fractievergaderingen Senioren en CDA Hollands Kroon

Anna Paulowna – De openbare fractievergadering van Senioren Hollands Kroon is 15 januari in MFA De Verwachting te Anna Paulowna in De Verbinding, van 19:30 tot 21:30 uur. De agenda omvat vooral de agenda van de raadsvergadering van 23 januari 2020.

Insprekers gelieve zich uiterlijk 15 januari te melden bij de fractiesecretaris: Peter C. Meijer 0227-503559 of via de mail: meijerpc@quicknet.nl.

Op donderdag 16 januari vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel, Weereweg 32 (parkeren aan de achterzijde). De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 23 januari besproken.

De stukken voor de raadsvergadering zijn binnenkort te vinden op de website van de gemeente. Ook wie met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button