Kermis Zijdewind goed voor 25.000 euro voor lokale verenigingen

De belangstelling bij de nieuwjaarsreceptie op Sportpark de Kogge van de Voet- en Handbalverenigingen VZV was weer groot. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd als hoogtepunt de verdeling van de opbrengst van de jaarlijkse Zijdewinder Kermis bekendgemaakt. Het geweldige bedrag van 25.000 euro kwam dit jaar ten goede aan zeven verenigingen of instellingen uit de gemeenschap van ’t Veld en Zijdewind. Voorzitter Thomas Droog overhandigde de cheques, die naar goeddunken mogen worden besteed, aan de genomineerden.

Voordat de Nieuwjaarsreceptie werd gehouden werden eerst nog de traditionele voetbalwedstrijden gespeeld tussen de Oude Garde en de huidige teams van VZV. Als eerste trapte het tweede tegen het derde elftal af, wat na een aantrekkelijk wedstrijd eindigde in een 5-3 overwinning voor het tweede elftal van VZV. Om 14.00 uur kwam de hoofdschotel aan bod, met spelers uit het roemruchte verleden zoals Erno Hertogh, Roco Stroet, Cees Dekker, Maurice Tesselaar en ‘Good Old’ Joost Wijnker. Deze match eindigde na twee keer een half uur in een 5-4 overwinning voor het huidige team van trainer Egbert Kruijer.

Er was natuurlijk ook weer voor gezellige muziek gezorgd, waarbij een aantal leden van VZV een geslaagd optreden verzorgde.

Mobiele versie afsluiten