Uitgaan

Laatste keer in Windkracht 13

Advertentie:

Den Helder – Windkracht 13 sloot 31 december 2019 na 24 jaar definitief haar deur. De eigenaren willen de deur nog een maal op een kiertje zetten om dit samen te vieren met iedereen waar zij mee hebben samengewerkt en alle mensen die een goede herinnering aan Windkracht 13 hebben. Zondag 12 januari van 14.00 tot ongeveer 18.00 uur is iedereen welkom aan de Weststraat 107-109 in Den Helder. Windkracht 13 zorgt voor de muziek, een hapje en een drankje.

Wat zeer op prijs wordt gesteld is een kaart of briefje met een mooie herinnering of leuke anekdote aan Windkracht 13. Geen cadeautjes of bloemen. Als de mensen dan toch wat willen geven, dan graag een pak koffie of droge pasta voor de voedselbank.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button