Hollands KroonJeugdVideo

Mooie kerstbomen verbranding Middenmeer

Advertentie:

Middenmeer – In Middenmeer organiseert de brandweer in de eerste week van het nieuwe jaar de jaarlijkse kerstbomen verbranding. Op het grasveld aan de Industrieweg bij de Oude Weegbrug in Middenmeer kon de jeugd maandagavond de kerstboom en soms een veelvoud inleveren.

Vvoor iedere ingeleverde boom ontving men een lotje voor leuke prijzen, de uitslag daarvan zal worden vermeld op de facebook pagina van brandweer Middenmeer.

Een grote hoeveelheid kerstbomen is maandag ingeleverd en precies om zeven uur is de stapel aangestoken en dat zorgde voor mooie grote vlammen en leverde indrukwekkende beelden op.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button