Wedstrijd MSV Zeemacht gestaakt na blessure scheidsrechter

Den Helder – De veldvoetbalwedstrijd Zeemacht – Alkmaarsche Boys in de vierde klasse zondag is na een klein uur gestaakt. Dat had te maken met een blessure van scheidsrechter Peter Beijens uit Winkel. Bij een 3-1 stand kreeg hij last van een zweepslag.

Het veld van Zeemacht wordt bijna altijd goedgekeurd door de arbitrage. Ook zondag kon er ondanks de vrieskou van het weekend gewoon gevoetbald worden in Den Helder. Zeemacht opende sterk en kwam via Timo Swart in de twaalfde minuut op een 1-0 voorsprong. Vijf minuten later lag de bal opnieuw in het netje: Jerry Soliano tekende voor de 2-0. De thuisploeg was gedurende de eerste helft de bovenliggende partij.

Zeemacht begon de tweede helft wederom sterk. Alkmaarsche Boys, dat wordt gezien als een van de grote kanshebbers voor de titel, kwam amper in het spel voor. Toch kon Kebapci al snel de aansluitingstreffer maken namens de bezoekers. Niet lang daarna bracht Zeemacht de marge weer op twee. Swart tekende met zijn tweede goal van de middag voor de 3-1. Daar blijft het voorlopig even bij, aangezien scheidsrechter Beijens na een uur spelen geblesseerd moest afhaken. Er was geen andere arbiter te vinden om het restant van de wedstrijd uit te fluiten en dus zullen de resterende dertig dertig minuten op een nog nader vast te stellen tijdstip uitgespeeld worden.