Hollands KroonZakelijk

Afgeschreven laptops naar ICT vanaf Morgen

Advertentie:

Hollands Kroon – Een goed begin van het nieuwe jaar. Namens de Hollands Kroonse Uitdaging kon manager Edwin Wittink een kofferbak vol ingezamelde laptops afleveren bij Laurens Overtoom van ICT vanaf Morgen. Apparatuur afkomstig van bedrijven en particulieren uit Hollands Kroon.

Bij ICT vanaf Morgen krijgen deze een tweede leven of worden ze deskundig uit elkaar gehaald en milieuvriendelijk afgevoerd. In totaal ging het om maar liefst zesentwintig apparaten, waarmee het Alkmaarse bedrijf hun goede werk voor mens en maatschappij kan voortzetten. Eén van de werkzaamheden van deze social enterprise is het refurbishen van laptops. Deze kunnen dan weer ingezet worden voor maatschappelijke doelen. De voorraad begint echter af te nemen. Afgeschreven, maar nog wel bruikbare, laptops kunnen daarom ingeleverd worden bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Mail naar info@hollandskroonseuitdaging.nl en het wordt geregeld.

Lees alles over ICT vanaf Morgen op de website ictvanafmorgen.nl. Meer informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging staat op hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button