Regio Noordkop

Nieuw bij Regio Noordkop: De Week op Zondag

Regio Noordkop – Het tot voor enkele jaren populaire LOS-radioprogramma “De Week op Zaterdag” keert terug op de radio, maar dan bij Regio Noordkop en op zondag. Het programma, dat 8 januari 2023 start, heet voortaan dan ook “De Week op Zondag”. Drie uur lang wordt met gasten teruggeblikt op het nieuws van de voorbije week.

Vast onderdeel van DWOZ is het politieke uur, elke zondag tussen 10.00 en 11.00 uur en telkens met twee raadsleden, 1 uit Den Helder en 1 uit Hollands Kroon. Tijdens de eerste aflevering van DWOZ zijn Vincent van den Born (PVV Den Helder) en Paul Medema (PvdA Hollands Kroon) te gast. Het laatste half uur (11.30 – 12.00) is telkens voor de sport en zondag is een speelster van de Den Helder Suns te gast om terug te blikken op de wedstrijd van zaterdagavond en een beetje vooruit te kijken naar de rest van het seizoen.

Verder is er zondag aandacht voor de KNRM (te gast is Jouke Spoelstra), de fusie tussen Vrijwaard en Omring (met als gast Frido Kraanen), het jaar van de Hollands Kroonse Uitdaging (met Edwin Wittink) en een kort gesprek met Judith Braam over het Top 2000 Concert dat zondagmiddag plaatsvindt in Het Wapen van Holland in Anna Paulowna.

DWOZ wordt gepresenteerd in duo-vorm en de duo’s worden gevormd door Ronald Boutkan, Stijn Vos, JP Meijer en Dick Helmerhorst. Het is elke zondag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op Regio Noordkop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button