Regio Noordkop

Nieuw seizoen Radio Richard van start

Advertentie:

Regio Noordkop – Radio Richard start vandaag (6 januari) met een nieuw seizoen bij Regio Noordkop. Het radioprogramma bestaat op de kop af vijf jaar en begint dus aan haar zesde seizoen. In de eerste show van het nieuwe jaar en in het eerste uur is muzikant Ronald Sai A Tjin te gast in het gloednieuwe onderdeel ‘Radio Richard’s Q&A’, waarin Richard zijn gast het hemd van het lijf vraagt. Ronald is tevens vaste meeprater van het programma en was zelfs de allereerste, vijf jaar geleden.

In het tweede uur schuiven vaste meepraters Naomi de Boer (onder meer betrokken bij Helders geluid) en Marloes Vreugdenhil (bestuurslid van Vrienden van Den Helder) aan om te praten over de afgelopen nieuwsweek. In het derde uur is kersvers Jutter van het Jaar, Bert de Groot, te gast om te praten over zijn uitverkiezing.

Radio Richard is onderdeel van Regio Noordkop radio en wordt gepresenteerd door Richard Boerrigter. De show wordt uitgezonden van 18.00 tot 21.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button