Uitgaan

Projectkoor weer op stoom met nieuwe concerten

Middenmeer – Het thema Musical staat centraal tijdens de aankomende concerten van het Projectkoor. Samen met een 14-koppig orkest en solisten Isabelle Braaf en Jantien Bijvoet is sinds september hard gewerkt om het thema vorm te geven. Dit alles onder leiding van dirigent Arwin Kluft.

‘Hét Projectkoor’ is een gelegenheidskoor van enthousiaste deelnemers, met het doel om eens in de twee jaar een concertreeks in de regio te verzorgen. Door omstandigheden kon het project in 2019 niet doorgaan en zou de draad in 2020 weer worden opgepakt. Helaas werd iedereen geconfronteerd met het coronavirus, waardoor dit niet haalbaar bleek te zijn. Ook in 2021 was het koor, nadat de repetities reeds waren begonnen, genoodzaakt te stoppen vanwege de lockdown.

Afgelopen september kwam het koor weer samen en werd voor de derde keer gestart. Prachtige nummers uit onder meer de musicals Phantom of the Opera, Jekyll and Hyde, Les Miserables en Cats worden ten gehore gebracht. Ook deze keer wordt het koor muzikaal begeleidt door een 14-koppig orkest.

Kaarten
De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website www.hetprojectkoor.nl. Zaterdag 28 januari om 20.00 uur en zondag 29 januari om 15.00 uur is er een concert in het Regius college te Schagen. Zaterdag 4 februari om 20.00 uur en zondag 5 februari om 15.00 uur in de ontmoetingskerk te Middenmeer. Bij voldoende belangstelling wordt vrijdagavond 3 februari aan de concertreeks toegevoegd.

Kijk voor meer informatie op www.hetprojectkoor.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button