Fietsertjes in de dop uit de Noordkop gezocht

Jonge fietsambassadeurs gezocht (foto: Strider Bikes).
Noordkop – Het Amerikaanse loopjesfietsmerk Strider Bikes, dat in juni vorig jaar het Europese Hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat op zoek naar kinderen van 1,5 tot 4 jaar die willen leren fietsen. Deze maand gaan zij op zoek naar ambassadeurs in de provincie Noord-Holland en dus ook in de Regio Noordkop.

De ouders kunnen hun kind tot 18 februari 2020 opgeven om Strider-ambassadeur te worden. De week erop worden de winnaars thuis verrast. Er zijn twee winnaars die een loopfietsje winnen die ook van persoonlijke fietstips worden voorzien. Daarnaast mogen ze ook automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup, die in april wordt gehouden. Meer informatie over de aanmelding is te vinden op www.strider-bikes.nl/strider-ambassadeurschap.

Het doel is volgens Ryan McFarland om de mobiliteit van jonge kinderen te vergroten en hen uit te dagen de wereld vanaf een fiets te ontdekken. Van de ouders wordt gevraagd één keer per maand een korte video of foto te delen met betrekking tot de voortgang van het fietsproces. Dit beeldmateriaal gebruikt Strider Bikes Nederland om andere ouders te inspireren.

Exit mobile version