Den Helder

Presentatie stand van zaken Willem Alexanderhof

Advertentie:

Julianadorp – Tijdens de laatste bijeenkomst van het wijkplatform Julianadorp gaf Frank de Volder stedenbouwkundige Willem Alexanderhof een presentatie over de laatste stand van zaken.

Zoals het er nu voor staat zullen in dit deel van Julianadorp ongeveer 650 woningen worden gerealiseerd. Er is een samenwerkingsverband tussen – Helderse Bouw Kombinatie (HBK)- Woningstichting Den Helder – Aannemersbedrijf Gerard Borst- Gemeente Den Helder. In fase een komen 172 wooneenheden, in twee 60, drie 98 en in vier ongeveer 320. Er is een beeldkwaliteitsplan waarin de helling van de daken is voorgeschreven tussen de 53 en 85 graden en mogen erfafscheidingen maximaal 180 centimeter hoog zijn van 5 meter van de voorgevel.

Ook over de natuur is goed nagedacht en er zal veel groen worden geplant. De volledige presentatie is te zien op via deze link

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button