Hollands Kroon

Wandelen met Doet & Ontmoet op Wieringen

Advertentie:

Den Oever – De Stichting Doet & Ontmoet is met het idee gekomen om in het voorjaar met elkaar te gaan wandelen op Wieringen. Ze zijn elke maandag in het Vikingschip aan de Robbenoordstraat 11A actief van 13.30 tot 16.00 uur.

De bedoeling is om eerst met iedereen koffie of thee te drinken en daarna te gaan wandelen, maar wanneer iemand dat liever andersom heeft is dat ook mogelijk.

Doet & Ontmoet is een initiatief van de stichting Wonen Plus Welzijn, het staat centraal voor ontmoeting, waar een groep enthousiaste vrijwilligers ondersteuning aan biedt. Wie interesse heeft kan zich aanmelden bij Adriaan Koster tel: 0613676872.

www.wonenpluswelzijn.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button