Uitgaan

Roon Staal doet Westerland aan tijdens Winter Tour

Westerland – Roon Staal geeft 16 februari om 20:00 uur een concert in de Nicolaaskerk in Westerland. De 42-jarige singer-songwriter, pianist en acteur brengt deze winter zijn album ‘Dreamland’ uit. Daarop staan naast nieuwe, eigen werken ook nieuwe authentieke performances van bekende songs.

Tijdens het concert speelt Roon Staal in een kleinschalige en intieme setting prachtige covers zoals ‘Bridge Over Troubled Water’ van Art Garfunkel en Paul Simon, ‘Across The Universe’ van John Lennon en ‘Where Peaceful Waters Flow’ van Gilbert O‘Sullivan. Daarnaast brengt de singer-songwriter eigen werken ten gehore zoals ‘Peace’, ‘The Journey’, ‘Malawiaans Gebed’ en ‘Weet Waarom Je Leeft’. Ook ‘Help Me Through The Night’ van de hand van zijn oom Ede Staal wordt gebracht.

Geïnteresseerden kunnen voor kaarten of meer informatie  terecht op de website van Roon Staal. Reserveren kan ook telefonisch via 06-15403125. Tickets kosten €22,50 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button